Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

De naam van onze nieuwe school is:

Frits Philips lyceum-mavo

Voor meer informatie ga naar fusie.Klik hier voor meer informatie.

Nieuw logo en huisstijl Frits Philips lyceum-mavo
Donderdag 26 februari werd aan het personeel van beide fusiescholen het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en de website gepresenteerd en en gaf de architect een presentatie van het nieuwe schoolgebouw.
Presentatie architect voor leerlingen
Op vrijdag 6 maart geeft de architect speciaal voor leerlingen een presentatie van het nieuwe schoolgebouw waarbij leerlingen kunnen zien wat met hun input is gedaan. Leerlingen hebben via de schoolmail een uitnodiging ontvangen.
Stedenreizen

Van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 maart vindt de stedenreis plaats. Leerlingen konden kiezen uit Berlijn, Londen of Parijs. Voor leerlingen die niet meegaan is er een thuisblijfprogramma opgesteld.

Lees meer...
Docentenspreekavond
Vanaf 24 februari kunt u zich tot 2 maart (12:00 uur) via Magister aanmelden voor de docentenspreekavonden op 10, 11 en 12 maart. Aanmelden kan uitsluitend met behulp van uw eigen code. Heeft u die niet meer? Stuurt u dan een e-mail naar loc.bbl@huygenscollege.nl.
Aanmelden schooljaar 2015/2016
Aanmelden voor schooljaar 2015/2016 kan om maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 maart. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Klik hier voor meer informatie.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl