Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

 

Wij wensen al onze leerlingen en hun ouders een fijne zomervakantie!!!


Start schooljaar - introductiedag
Op dinsdag 1 september start het nieuwe schooljaar 2015/2016 met een introductiedag voor alle leerlingen! Het programma van deze dag ontvangt u via de mail in de week voorafgaand aan de 1e schoolweek en komt t.z.t. ook op deze site te staan. De 1e lesdag is op woensdag 2 september.
Informatieavonden
Gedurende de eerste 2 weken van het nieuwe schooljaar worden er voor alle leerjaren informatieavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden krijgt u allerlei informatie en kunt u kennismaken met de mentor van uw kind. Een uitnodiging hiervoor ontvangt u via de mail.
Schoolfotograaf Dick Diks
Op dinsdag 1 (tijdens de introductiedag) én op dinsdag 8 september komt de schoolfotograaf Dick Diks. Meer hierover leest u in onze maandelijkse nieuwsbrief 'Broodbergberichten' die aan het begin van het schooljaar aan ouders wordt gemaild en dan ook op de site staat.
Brugklaskamp
In de periode van 16 t/m 25 september zijn er brugklaskampen. Alle brugklasleerlingen verblijven dan 2 nachten in Kampeerboerderij 't Uilenest in Geldrop. Meer informatie wordt uitgereikt tijdens de introductiedag en komt t.z.t. op deze website te staan.
Aanmeldingen klas 2 en hoger 2015/2016

Voor schooljaar 2015/2016 hebben wij helaas geen plaats meer in 4 havo.

 

Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl