Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia


Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).


Schoolfotograaf Dick Diks
Op dinsdag 8 september komt de schoolfotograaf Dick Diks. Deze keer om alle leerlingen uit leerjaar 3 op de foto te zetten. Meer hierover leest u in onze maandelijkse nieuwsbrief 'Broodbergberichten' die aan het begin van het schooljaar aan ouders werd gemaild en op de site staat.
Ouderbijdrage en andere kosten schooljaar 2015/2016
Alle ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de betaling van de ouderbijdrage (€ 60,-). Meer informatie over de ouderbijdrage en andere kosten voor dit schooljaar die in rekening worden gebracht voor excursies en andere activiteiten leest u bij 'over ons'
WK Streetdance Glasgow
Rosa Thomford (2t2) en Jamie Visser (3t1) zijn afgelopen weekend met hun team 'Fire' wereldkampioen streetdance geworden in Glasgow. Proficiat Rosa en Jamie! Klik hier en lees meer over dit kampioenschap.
Informatieavonden
Gedurende de eerste 2 weken van het nieuwe schooljaar worden er voor alle leerjaren informatieavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden krijgt u allerlei informatie en kunt u kennismaken met de mentor van uw kind. Een uitnodiging hiervoor ontvangt u via de mail.
Brugklaskamp
In de periode van 16 t/m 25 september zijn er brugklaskampen. Alle brugklasleerlingen verblijven dan 2 nachten in Kampeerboerderij 't Uilenest in Geldrop. Meer informatie wordt uitgereikt tijdens de introductiedag en komt t.z.t. op deze website te staan.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl